resideoevohomeslimnl_1.jpg

NIEUWS 01/02/2021

evohome is vernieuwd: de slimste zoneregeling is nu nóg slimmer

Ongetwijfeld ken je evohome van Resideo – een alles-in-één slim zoneregelingsysteem, draadloos, met wifi verbonden en eenvoudig te installeren. Dit beproefde en betrouwbare systeem beschikt nu over nieuwe functies en is dus nóg slimmer geworden.

Het vernieuwde evohome-systeem:

  • kan overweg met warmtepompen (naast cv-ketels en stadsverwarming). De ideale keuze dus voor vrijwel elk huishouden en elke toepassing – nu en in de toekomst.
  • heeft een temperatuurregeling voor verwarming en koeling – jouw klanten schakelen eenvoudig tussen warmen en koelen voor maximaal comfort in elke zone. Zo blijft de woning in de winter aangenaam warm en ’s zomers koel.
  • beschikt over gepatenteerde Specifieke Afgifte AfstemmingTM – evohome leert automatisch de warmtecapaciteit van elke zone kennen en stuurt de ketel zo nog efficiënter aan.
  • is slim weersafhankelijk – op basis van de buiten-, kamer- en ingestelde temperatuur regelt evohome het ideale comfort per zone, met minder energieverbruik.

Als evohome-installateur sta je nooit alleen. Resideo biedt van A tot Z ondersteuning waar nodig. Van handige tips tot volledige opleidingen.

Meer weten over evohome? Kijk voor alles wat je nodig hebt op de website van Resideo en doe mee aan de slimme evohome-revolutie.