mondialdubatiment1.jpg

SECTORNIEUWS 24/06/2022

Mondial du Bâtiment 2022 in Parijs: een uitgebreid conferentieprogramma

In het kader van de beurzen Batimat, Interclima en Idéobain, die van 3 tot 6 oktober zullen plaatsvinden in Parijs, Porte de Versailles wordt er tevens het ‘Mondial du Bâtiment’ gehouden. Dit bestaat uit een uitgebreid lezingenprogramma over de uitdagingen die op ons afkomen. Het evenement telt meer dan 1.000 sprekers, 450 conferenties en initiatieven, en 14 panels verdeeld over de drie beurzen tijdens vier dagen. De vier grote thema’s voor deze editie zijn ‘het milieu en klimaat beschermen’, ‘Aangenaam leven in steden in 2050’, ‘Transformatie van de manier van werken’ en ‘valorisatie van vakwerk’.

Specifiek voor Interclima 2022, zal men ingaan op energieprestatie en thermisch comfort, de renovatie van utiliteiten, verbetering van huizen en appartementen, binnenluchtkwaliteit, hernieuwbare energie, warmteterugwinning, meer productiviteit enzoverder.

Wat Idéobain betreft, staan er 15 conferenties op het programma op het ‘Forum Salle de Bains et Intérieurs à Vivre’, waarvan telkens een derde gewijd is aan technische onderwerpen, opleiding, en tenslotte architectuur en badkamerinrichting.

www.batimat.com

www.ideobain.com

www.interclima.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.